Skip to content

AZ EGÉSZSÉGE MEGŐRZÉSE AZ EGYIK LEGJOBB BEFEKTETÉS, SEMMI MÁSSAL NEM ÉRHET EL EKKORA HOZAMOT.

egeszseg_2

MAGÁNSZEMÉLYEKNEK MAGÁN ORVOSI ELLÁTÁS
VÁRAKOZÁSI IDŐ NÉLKÜL!

Ne várakozzon órákig a rendelőben!

Részesüljön a legkiválóbb orvosi ellátásban!

Ne vesződjön az időpont foglalással!

Ezt mind megkaphatja és még sokkal többet, ha regisztrál a www.dokitokosan.hu oldalon, ahol további részletes információt talál a szolgáltatásokról!

Az 19898 promóciós kód beírásával fontos előnyhöz juthat: személyes VIP kapcsolattartót kap, akihez felmerülő kérdéseivel fordulhat.
Az Ön személyes kapcsolattartója Faragó Ilona, egészségőrző szakértő lesz.

egeszseg_3

VÉDJE MEG MUNKATÁRSAI EGÉSZSÉGÉT!

A vállalatok részéről pontos és megfontolt döntés szükséges a munkavállalók egészségügyi juttatásaihoz. Mi támogatjuk és segítünk ingyenesen feltérképezni azt az egészségbiztosítási programot, mely cége részére leginkább szüksége van.
Az egészsébiztosítás olyan juttatási megoldás a vállalati döntéshozóknak, HR vezetőknek, mely segítséget nyújt a vállalati kötődéshez, munkavállalók elkötelezettebbek lesznek, ennek következtében a magán egészségügyi ellátás munkerő megtartó értéket képvisel.

A vállalati egészségbiztosítások szolgáltatásai főként az egészség megőrzésére, a diagnosztikára és a magas színvonalú szakorvosi ellátásra helyezik a hangsúlyt.

AZ EGÉSZSÉGÜGYI SZOLGÁLTATATÁSOK KIVÁLASZTÁSÁBAN SEGÍTÜNK, DÍJMENTESEN TÁJÉKOZTATJUK.
KÉRJÜK, VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!

Rólunk mondták:

Jámbor István
Ügyfél
"Ilonától a lehető legpontosabb tájékoztatást kaptam a dokitokosan.hu szolgáltatásról. Várakozás nélkül kiváló magánorvosi ellátást kaptam. Csak ajánlani tudom."
Balázs Iván
Egészségbiztosítási szakértő UFS Group
"Ilivel közel egy évtizedes az együttműködésünk. Ezalatt meggyőződtem az ő rendkívül pénzügyi felkészültségéről. Egészségbiztosítási területen és hosszú években mérhető a közös szakmai munkánk, melyet számtalan közös konferencia, vállalati egészségügyi stratégiák kidolgozása, munkaerő megtartó egészségügyi programok kialakítása jelent. Én a kezébe adnám a munkavállalóim egészségét."
D. Tímea
Ügyfél
"Nagyon hasznos tanácsokat, mindenre kiterjedő tájékoztatást kaptunk, átfogó és hasznos ismeretekre tettünk szert."