Skip to content

AZ INGATLANBEFEKTETÉS A SZEMÉLYEK, EGYÉNEK ÜZLETE.

ertekbecsles_2

OFF-MARKET INGATLAN ÜGYLETEK

Az (off-market) piacon kívüli ingatlanok ingatlan eladását általában befektető, üzleti körök, kiemelt ingatlanértékesítők kapcsolatai révén ismerjük. Az ingatlanügyletek feltérképezésének, megtalálásának egyik leghatékonyabb módszerét alkalmazva az elmúlt évtizedek üzleti, baráti, befektetői, kereskedői, építtetői jelentős összeköttetéseire alapozva tárjuk fel. Ideális vevői köreinket professzionális marketing stratégia segíti.

Rengeteg eljárásmód fellelhető a piacon kívüli ingatlanügyletek azonosítására, amelyek a befektetők számára igen kedvezően hatnak.

LEGFONTOSABBNAK AZ ALÁBBIAKAT TARTJUK:

Közvetlen megkeresés kapcsolati tőkén keresztül, személyesen, online, vagy levélben. Időnként az ingatlantulajdonosok kizárólag csak abban az esetben és akkor készek döntéshozatalra, ha vonzó ajánlatot kapnak. Ebben az esetben a marketingstratégia lebonyolítása, kivitelezése előtt aprólékosan és alaposan fel kell kutatni a célközönséget, hogy elérjük az ideális, tökéletes eladót vagy vásárlót.

Tanácsos a kapcsolattartás kiemelt ingatlan tanácsadókkal, műszaki szakértőkkel, helyi építőkkel és vállalkozókkal (nagykereskedőkkel), kulcsfontosságú, hogy hangsúlyozzuk –  beszéljünk róla, hogy mi ezzel szolgáltatással is foglalkozunk, ezáltal összeköttetéseinket is folyamatosan tartsuk fenn és bővítsük.

Rólunk mondták:

V. Gábor
Ügyfél
"Ilona remekül ismeri az ingatlanpiac ezen részét is, tudja jól szemléltetni mit jelent egy nagyértékű ipari terület, vagy egy reprezentatív villa. Hatalmas segítség volt nekünk szakmai felkészültsége, mindenre kiterjedő rálátása, későbbiekben hasonló esetekben tanácsadással is szívesen adunk neki megbízást, természetesen ügyfélkörünk részére is őszintén ajánljuk."
Sz. László
Ügyfél
"A bizalom nagyon fontos üzleti körökben, gazdaságilag kiterjesztett lehetőségeinket tekintve Ilona gyorsan átlátta üzletpolitikánkat és ennek megfelelően, hasznosítható, számunkra elérhető és igénybe vehető információkhoz juttatott. Hálásak vagyunk neki, hogy előre tudta mozdítani ezt az igen nehéz és már-már kilátástalan helyzetet. Köszönjük és számítunk továbbiakban is cégük által nyújtott segítségükre."
L. László
Ügyfél
"A cég tulajdonosa nagyszámú kiemelt kulcspozícióban lévő piaci szereplőt ismer, ami óriási előny. Kiterjedt ingatlan network-je garancia arra, hogy optimális vevőket hoz az ingatlanokra, természetesen mindezt a megfelelő diszkrécióval. Egy ilyen kapcsolat - hatalmas kincs! - Köszönjük FB Jegyző!"